Pratite nas na Google+

saveti PTC forumPaypal - konačno u Srbiji

10:51, 04/11,2013

  Danas čujem na vestima da je Paypal zvanično počeo da posluje i u Srbiji!

  Prvo sam pomislio da onako mamuran još uvek sanjam medjutim konstantno ponavljanje sa iritirajućim glasovima voditelja su me brzo uverili da to nije san pa sam onako pun iznenadjenja počeo da prebacijem kanale da proverim da to nije neka neslana šala ali NIJE.

  Posle čitavih desetak godina iščekivanja i  (Dalje)


Kako da budem na prvoj strani googla? Besplatni SEO saveti :)

18:31, 04/23,2013

 Evo za sve vas blogeraše a i za sve ostale vlasnike sajtova ili buduće vlasnike par osnovnih saveta koje bi trebalo da primenite kako bi se vaš sajt uopšte bio "vidjiv" na googlu i drugim pretraživačima.

 

 Nije dovoljno samo napraviti sajt ili blog, bez obzira koliko on bio lep i privlačan kao i da li ima fantastičan sadržaj ako ne ispoštujete ova pravila niko nikad neće ni imati prilike da dodje do vašeg sajta.

 Zato pre nego bilo šta počnete da radite pročitajte prvo ovaj tekst (Dalje)


Google Analitika i kako da ubacite kod u blog i sajt?

18:33, 04/24,2013

 Google analitika ili GA je korisna alatka za praćenje statistike poseta vašeg sajta ili bloga. Ako ste primenili sva moja uputstva iz članka o SEO savetima red je da se pozabavite i ovom alatkom.

 Pomoću nje umate uvid o tome koliko ste poseta imali po danu, koliko od tih poseta su novi korisnici a koliko su (Dalje)


Kako da napravim sajtmap za blog RS i za sajt

15:09, 04/25,2013

 Evo kao sta sam obećao u temi o SEO osnovama objasniću vam kako da napravite sajtmap za vaš blog.

 Postupak u globalu nije težak ali nikakvo objašnjenje na blog.rs nisam našao a iz nekog razloga ne mogu da se ulogujem na forum da bih prodiskutovao sa korisnicima. 

 Posle prelistavanja svih postova na forumu nisam našao objašnjenje za to a što je najgore ručno ubacivanje jatmap.xml fajla preko opcije "dodaj datoteku" nije bilo moguće jer je izbacivalo grešku da taj format nije moguće ubaciti.

 Čitao sam gomilu postova na google i svi nude opcije za bloger i wordpress ali za blog.rs nema nikakvog tutorijala pa sam hteo da svima vama izadjem u susret i ponudim rešenje (Dalje)


Razmena saobraćaja ili traffic exchange, povećanje poseta blogu.

11:16, 04/30,2013

 Ova tema je nastavak teme "Kako da moj sajt bude na prvoj strani googla" a kao što se vidi iz naslova radi se razmeni saobraćaja sa drugim sajtovima ili korisnicima.

 Naravno svi će reci to ne predstavlja ništa a neki će reci da je i štetno za vaš sajt ali (Dalje)


Google+ button i povezivanje sajta sa google profilom

16:53, 05/02,2013

 Evo jedne kratke teme o tome kako da najlakše povežete vaš sajt ili blog sa google profilom, kao i kako da kreirate G+ dugme kako bi korisnici lako vrednovali vaš tekst i širili informacije na googlu. Naravno pre svega je potrebno da imate google nalog.

 Postupak je veoma lak i dovoljno je (Dalje)


Neobux strategije - početnik bez ulaganja

09:53, 05/27,2013

 

baner neobux

 

 Ok registrovali ste se na neobux i počeli da zaradjujete ali vam loše ide ili vam referali slabo rade.

 Ja sam kao početnik probao razne strategije i razne metode recikliranja a i načitao sam se raznih tekstova o tome šta je i kako najbolje i nakog stečenog iskustva mog da vam preporučim sledeću strategiju za koju ne kažem da je najbolja ali je meni najbolja (Dalje)


Kako dovesti posetioce na sajt ili blog

18:23, 06/07,2013

 Ova tema je slična temi "povećanje poseta sajtu ili blogu" ali više je komercijalne prirode. Naime ima dosta ljudi koji nemaju vremena da čine uslugu za uslugu već su radije voljni da plate za to i ovo je tema namenjena njima.

 Zašto bi neko platio za posetioce ili za rekalmu sajta? Prosto rečeno ako to ne uradi sve je bacio u vodu. Koliko god da ste dobar sadržaj ubacili u sajt i ma koliko da ste platili za domain, hosting, dizajn i SEO optimizaciju sve je to bačeno u vodu ako bar u početku (Dalje)


Deset razloga zašto je Clixsense bolji od Neobuxa

09:57, 06/19,2013

 Velika većina početnika se upravo registruje na ova dva najpouzdanija i najbolja sajta za internet zaradu, s tim što se isto tako najveći deo njih fokusira na Neobux misleći da je najbolji to jest bolji od Clixsense-a.

 Da to je i moj prvi utisak bio prvenstveno što neobux ima opciju rentanja referalai zarade putem njih samo što naravno početnicima nije jasno da korist od toga neće imate ako ne ulože bar (Dalje)


Scam or black list of PTC - the seller of a dreams

21:57, 07/19,2013

 Here is some help to all of you who wanna register to some ptc website and you dont know are they legit or scam.

 You should know that any new website who pay more then 0.001$ per clik for standard member probably sell a dreams to their members  and you should consider about registration.

 Here is list of sites who have a lot of complaints by members so use ctrl C (copy) and ctrl F (find) + ctrl V (paste) to check your site fast here:

1dollarptc.com

 247vipclub.com
 200dollarptc.com
33bux.com
 10bux.net
 adfoc.us
 admimsy.com (Dalje)