Pratite nas na Google+

saveti PTC forumDeset razloga zašto je Clixsense bolji od Neobuxa maxwc3 5 of 5

Deset razloga zašto je Clixsense bolji od Neobuxa

Published on 06/19,2013

 Velika većina početnika se upravo registruje na ova dva najpouzdanija i najbolja sajta za internet zaradu, s tim što se isto tako najveći deo njih fokusira na Neobux misleći da je najbolji to jest bolji od Clixsense-a.

 Da to je i moj prvi utisak bio prvenstveno što neobux ima opciju rentanja referalai zarade putem njih samo što naravno početnicima nije jasno da korist od toga neće imate ako ne ulože bar 600 i više dolara jer se jedino tom sumom može zaraditi dok se sa manjim ulaganjima vaš novac samo gubi.

 Zašto je to tako to neću ovde objašnjavati ali eto verujte mi na reč na osnovu mog skromnog iskustva a u ovoj temi ću vam pisati o tome koliko je za standarda bolji Clixsense.

 1.Bolji je što na prvom mestu ima više taskova za rad. Clixsense radi sa Crowdflowerom mnogo duže od neobuxa i uvek ima više poslova za rad od ostalix sajtova ovakve vrste.

 2.Referali koje stekneš na clixsence bez obzira da li si standard ili premium member ti donose mnogo više nego na neobuxu.  Recimo primer direktni referal na nebuxu mi za one 4 reklame koje mi se računaju u profit mi donosiš o.oo2$ dok mi na clixsence računaju svaku reklamu i u proseku dobijem o.oo8 što je 4 puta više. Tačnije Clixsense daj 20% or reklama koje je gledao referal ako ste standard i čak 40% ako ste premium član.

3. Premium memberšip na clixsence košta samo 17$ dok na neu košta 90$.  Razlika je ta što ćeš ti na clisenceu da dobiješ zagarantovane 4 reklame od 1 centa dnevno plus u proseku padne jos 1-2 dnevno od 0.01$ i par od po 0.005 i ostale od 0.001 i tu sumu ćete povratiti samo od vaših klikova i još ćete zaraditi. S druge strane na neobuxu nećete nikad povratiti članstvo od 9 reklama po 0.01 koje imaš garantovane kao golden član već jedino ako ulažeš u referale za šta opet treba puno para i ulaganja svog novca.
 4. Clixsence nudi zaradu od referala do 8mog nivoa. Jeste da treba vremena da se razvije mreža ali kad se razvije onda imaš konstantan prihod a ne košta te ništa i nemaš troškove.
 5. Nemate nikakvog uslovljavanja da morate klikati svaki dan da bi dobili novac od referala dok na neobuxu morate (one 4 reklame) a to je malo glupo jer kad odeš na more ili već bilo gde automatski ste u gubitku

 6. Clixsence šalje novac putem čeka na kućnu adresu i malte ne nemate nikakav gubitak dok sa neobuxa moraš podići novac na payza ili već gde a samo prebacivanje novca sa payza na bankovni račun se naplaćuje 15$ što je preterana suma za male iznose.
 7. Na clixsence kad zaradiš 50$ na taskove ti dobiješ 5$ bonusa gratis (lično sam dobio i proverio) i naravno 10% bonus i za taskove i za reklame dnevno ako ispuniš "daily checklist" a to je da odgledaš reklame, 15 clixgrid šanse za nagradu i bar 10 bilo koja taska. Daily check list ja radim svakog dana i samo na njemu dobijem 5 centa svaki dan minimum.
 8. Ako dobijete novog referala i on zaradi 1$ od reklama clixsence vas časti sa 0.5$ dok ostali sajtovi to ne daju pa ni neobux. To jest na neobuxu ako hoćeš možeš da prodaš direknog referala ali to ne vodi ničemu jer taj novac (oko 2$) ne možeš nikad da naplatiš već samo da sa tim novcem iznajmljuješ rentane referale.
 9. Clixsence ima nagrade za top workere to jest prvih deset top workera nedeljno dele 50$ dodatnog bonusa. To je teže postići ali postoji i pojedinci redovno uzimaju lovu.
Mislim da je dovoljno razloga a što se tiče neobuxa dobar je i on ali samo strpljivo i onako kako sam ti objasnio da izvučeš maksimum iz oba i kad imaš isti task na clixsence kao na neo ti ga radiš na neo ako je bolje plaćen a ako nije onda radi na clixsence.
 10. Direktni referal vam donosi profit od svake reklame na Clixsense dok na Neobuxu samo od 4 narandžaste. 

 Isplativost uloga od 17$ za kupovinu premium članstva?
 Evo i matematički: ja sada imam dnevno uvek 0.06$ i više (nekad 0.07-0.09) sa premium membershipom a to je 365*0.06=21.9$ plus uvek na kontu toga kad odradim "daily checklist" imam još 0.05 i više bonusa a toje 0.05*300=15$ (puta 300 jer se dešava da nekad nema taskova pa nemam ni bonus) i to sve zajedno ti donese 37$. 

 Čist profit je oko 20$ čak i da nemate nijednog referala a da ne govorim da se duplira bonus od referala tako da vam kao premuim članu svaki referal u proseku donese zaradu oko 1 centa.

 Naravno i Neobux ima par prednosti ali ako jurite direktne referale neuporedivo je bolji Clixsense.


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Dodaj komentar Deset razloga zašto je Clixsense bolji od Neobuxa 1. Visit Joca

  Svaka cast sve si odlicno objasnio i slazam se da je bolji clix 2. Visit GG

  Clix bi trebalo da poradi malo više na reklamama, nekako ih malo ima po danu za razliku od drugih sajtova. 3. Visit maja

  a zasto ja kad god udjem na sajt nema taskova i kako da kupim referale.... 4. Visit maxwc3

  @Maja
  Taskova nema uvek i naidje period kad ih nema po par nedelja a kad ih ima to je obično ok 17h ili oko 23h a nekad i ujutro kao danas baš kad ti pišem ovo.
  Na Clixsense ne možeš da kupiš referale jer taj sajt ne funkcioniše kao neobux i ostali. Možeš preko svog linka da dovodiš direktne referale ili prijatelje.
  Još je bitno ako si nov član da se uloguješ na Crowdflower koji daje te taskove svim PTC sajtovima i tamo kod njih uradiš skill tstove kako bi imala pristup većem broju taskova.
  Na Crowd se loguješ tako što otvoriš neki task bez obzila da li ima posla ili ne pa klikneš na ikonicu sa cvetom u crnom polju gde je i opcija "help" i gde ti piše contribuor ID.
  Preporučujem ti da se učlaniš i na neobux a baner imaš sa strane jer na neobuxu možeš u personal settings da podesiš da te zvukom obavesti kad se pojave dostupni taskovi to jest mini jobsi.