Pratite nas na Google+

saveti PTC forumPaypal - konačno u Srbiji maxwc3 5 of 5

Paypal - konačno u Srbiji

Published on 04/11,2013

  Danas čujem na vestima da je Paypal zvanično počeo da posluje i u Srbiji!

  Prvo sam pomislio da onako mamuran još uvek sanjam medjutim konstantno ponavljanje sa iritirajućim glasovima voditelja su me brzo uverili da to nije san pa sam onako pun iznenadjenja počeo da prebacijem kanale da proverim da to nije neka neslana šala ali NIJE.

  Posle čitavih desetak godina iščekivanja i najavljivanja PAYPAL je DOŠAO!!!

 

 

 Naravno odmah sam dohvatio tastaturu i otišao da se registrujem a oni me obradovali sa "WELCOME Mr.blablabla" i podarili mi malo vedrine u ovom kišovitom jutru ali (jbg kod nas uvek ima to ALI)......ovo naravno ne bi bila zemlja Srbija kad ne bi nešto opet falilo pa sam posle zvanične registracije na srpski paypal uvideo da imamo limit i ograničenje i da za sada možemo samo da plaćamo i da šaljemo novac a ne i da primamo :)

  Setih se one uzrečice omiljene u nas "dobro da ima i ovo" pa ajde za sada neka im bude a nadam se da će ubrzo rešiti i to.

 Da ne budete i vi slepi pored interneta evo vam ga link -  KLIKNI ZA PAYPAL REGISTRACIJU

  

 

 


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Dodaj komentar Paypal - konačno u Srbiji 1. Visit Marko

  Ne znam stvarno sto ljudi toliko iscekuju Paypal kad mi vec imamo Payza ovde, koji je isti kao i Paypal, moze se raditi sve isto, cak ima i nekih malih prednosti negde.
  Mene iskreno vise i ne interesuje Paypal, kad bude bude, ali evo konacno je i kod nas ali opet nas zezaju i uskracuju usluge. 2. Visit maxwc3

  Upravu da imamo payza i ja sam registrovan kod njih odavno samo je ipak prednost paypala velika. Mnogo više je zastupljen a provizije su dosta manje za razliku od payza.
  E sad ostaje da vidimo šta će biti sa ograničenjima. 3. Visit Nebojša

  Pa eto dočekali smo :)