Pratite nas na Google+

saveti PTC forumPaypal konačno radi u Srbiji!

08:09, 04/14,2015

 Od sinoć je konačno opet omogućen Paypal i za prijem novca iz inostranstva z nas u Srbiji. Kada sam dobio mail o paypalu prvo mi je palo na pamet da je opet još jedna šala u pitnju ali proverio sam na svom nalogu i sve radi kako treba.

 U opcijama za prijem novca treba samo da dodate vaš bank account i broj kartice ili samo jedno od ta dva i moći ćete da primite novac na svoj nalog.

 Provizija za isplatu novca sa paypala na bankovni račun nema provizije izmedju 1-5 u mesecu a za isplatu na karticu plaćate proviziju od 4€.

 Konačno jedna lepa vest za IT sektor i sve koji godinama rade na internetu a nemaju mogućnost da lako podignu taj novac.

 


Banner rotation script - Skripta za rotaciju banera

11:22, 05/15,2016

Skripta za rotaciju banera - Banner rotation script

Evo jedne korisne skripte ako nekome treba rotacija bannera u jednom baneru. Skripta učitava unapred unešene slike i linkove i rotira banere po želji. Može se i modifikovati ko zna da modifikuje i da menja broj banera i linkova kao i vreme rotacije itd.  (Dalje)


Rotacija banera - skripta za rotaciju banera

11:42, 05/15,2016

Skripta za baner rotaciju - banner rotation script

Evo i jedne skripte za baner rotaciju koja radi. Dugo sam bio u potrazi za funkcionalnom skriptom i pošto je trebalo vremena da se naleti na dobru skriptu evo reših i da je sačuvam na blogu ako nekome zatreba. (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4