Pratite nas na Google+

saveti PTC forumPaypal konačno u srbiji i za uplate novca maxwc3 5 of 5

Paypal konačno u srbiji i za uplate novca

Published on 09/06,2014

 Od 8. oktobra 2014 će i stanovnici u Srbiji konačno moći da putem svojih PayPal naloga primaju novac. To je najnovije saopštenje na sajtu kompanije.

 Svi znamo da je do sada bilo dozvoljeno samo plaćanje preko paypala a u noći između 5. i 6. septembra nak je konačno omogućeno i da dobijamo uplate.
 Naravno kako ovo nije najobičniji copy/paste članak koji su svi preneli sa retardiranim tekstom u kome se sto puta ponavlja "stanovnici Srbije", "dosada smo mogli da..." kao da ste vi glupi pa ne znate šta ste imali do sada i šta svi čekamo, postavljam pitanje treba li vam uopšte sad taj paypal koji smo tako dugo čekali.

 

 

 

 Čekajući to nešto tako normalno poput elektronskog servisa za prenos novca čini mi se da smo se svi već odavno snašli kako da dobijemo taj mukom zaradjeni novac na internetu.

 Mislim OK hvala im i na ovome i naravno da ću ga koristiti ali samo ako ne budem imao nikakve druge opcije osim paypala. Do tada gde god mogu koristiću neteller, payzu, skrill i ostalo jer su mnogo manje naporni a i prijem novca nije toliko zahtevna stvar da nas maltretiraju 15 godina dok nam ne dozvole.

  Šteta je samo što USA blokira ostale slične servise i trudi se da im na svaki način onemogući i oteža rad kako bi paypal ostao dominantan. Da nije toga neteller i payza bi odavno počistili paypal u fer tržišnoj borbi. Inače svima preporučujem da probaju i neteller kao i payzu i da uvide razlike i mane izmedju servisa pa da se onda tek odluče za onaj koji im je najisplativiji.

 


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Dodaj komentar Paypal konačno u srbiji i za uplate novca